Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Bondi Sands Reusable Self Tan Application Mitt (1 stk)

Om produktet

  • Handske til påførelse af selvbruner
  • Til alle former af selvbruner
  • Genanvendelig
  • Let at rense
  • Holder dine hænder rene
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

GENANVENDELIG HANDSKE TIL SELVBRUNER
Bondi Sands Reusable Self Tan Application Mitt er en genanvendelig handske, som gør det lettere for dig, at opnå en jævn og ensartet tan med en selvbruner.

Du er måske vant til at påfører selvbruner med dine hænder, men med en selvbruner handske kan du lettere masser alt fra en selvbruner lotion, mousse eller mist ind i huden, uden at få pletter på hænderne.

Med en handske sikre du dig et de bedste forhold for en smuk og ensartet tan uden striber, og helt uden stædige pletter af selvbruner på dine hænder.

Denne selvbruner handske er let at genbruge gang efter gang. Handsken skal blot skylle eller renses efter brug, samt tørrer, og den er så god som ny.

ANVENDELSE
Hvis du ønsker en smuk og ensartet tan uden striber og uden at få stædige pletter på dine hænder, så er denne genanvendelige handske til selvbruner perfekt til dig.

Påfør din yndlings selvbruner direkte til handsken, og brug handsken til at fordele selvbruneren over huden med cirkulærer bevægelser til produktet ligger i jævnt.

Efter brug skal handsken skylles med varmt vand til vandet løber klart, og handsken er ren for selvbruner. Lad herefter handsken tørrer helt, før du bruger den igen.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Bondi Sands
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bondi Sands Reusable Self Tan Application Mitt (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik