Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Captain Fawcett Limited Moustache Wax Private Stock 15 ml.

Om produktet

  • Voks til overskæg
  • Medium hold
  • Tilfører fugt
  • Forsegler
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 13400

Normalpris i "butikkerne" 14900

(Fra 11920 /stk)
Optjen 6,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

VOKS TIL OVERSKÆG

Moustache Wax Private Stock fra Captain Fawcett Limited er en voks specielt udviklet til at holde overskægget på plads dagen igennem. Skægvoksen har medium hold, der sikrer et velsoigneret look uanset vind og vejr. Moustache Wax er velegnet til at tæmme overskæg og kan desuden anvendes til fuldskæg samt bakkenbarter.

Moustache Wax Private Stock kommer i en praktisk størrelse, der er nem at have med på farten. Skægvoksen er baseret på en formel med bivoks, der tilfører fugt til skægget, så det fremstår med en sund og velplejet finish. Derudover forsegler bivoksen skæghårene og modvirker derved, at de knækker. Moustache Wax er desuden fri for parabener.

FOR DET PERFEKTE SKÆG

Ønsker du at tæmme dit overskæg, så det altid sidder godt, er Moustache Wax Private Stock fra Captain Fawcett Limited det perfekte valg for dig. Den unikke skægvoks sikrer dig et skarpt og velplejet skæg, der kan styles, som du ønsker.

Varm voksen op imellem håndfladerne, inden du anvender den. Fordel en passende mængde Captain Fawcett Limited Moustache Wax Private Stock i skægget, og skab derefter dit ønskede look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Captain Fawcett Limited
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Captain Fawcett Limited Moustache Wax Private Stock 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik