Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Clean Reserve Sueded Oud EDP 100 ml.

Om produktet

  • Sofistikeret parfume
  • Eau de Parfum
  • En duft af selvtillid
  • Forførende duft
  • Unisex duft
Spar 19%

Special Price 68300

Normalpris i "butikkerne" 85000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 34,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SOFISTIKERET EAU DE PARFUM

Clean Reserve Sueded Oud Eau de Parfum er en sofistikeret duft, samt en fortolkning af spændingen mellem transparens og kompleksitet. Duften er inspireret af menneskets dybeste trang til at udforske og opdage vores individuelle skæbne. Parfumen er en unisex duft, og kan kombineres med hele Clean Reserve kollektionen.

Clean Reserve Sueded Oud Eau de Parfum er beriget med de skønneste duftnoter. Topnoten i parfumen er beriget med noter af røgelse, blå cypres, birketræ, rød pimento, kaprifolie. Hjertenoten er beriget med natblomstrende jasmin, hvid magnolia og gran balsamin. Bundnoten i parfumen er beriget med guld patchouli, sort rav, praliner og musk. Desuden er duften fra Clean fri for parabener.

FOR EN MYSTISK OG FORFØRENDE DUFT

Ønsker du en mystisk og forførende duft, er Clean Reserve Sueded Oud det perfekte valg for dig. Den skønne Eau de Parfum efterlader dig med en feminin og frisk duft, som vil vare ved hele dagen. Parfumen fra Clean kan uden tvivl blive din favoritduft.

Påfør din Clean Reserve Sueded Oud på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clean Reserve
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clean Reserve Sueded Oud EDP 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.