HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

Clinique 7 Day Scrub Rinse-Off Cream 100 ml.

Om produktet

  • Anti-age ansigtsscrub
  • Mild exfoliering
  • Minimerer fine linjer
  • Optimerer fugtpleje
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
25500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE ANSIGTSSCRUB

7 Day Scrub Rinse-Off Cream fra Clinique er en ansigtsscrub, der minimerer fine linjer og rynker i huden. Cremen forbedrer hudens struktur, således den bedre tager imod fugtpleje og næring. Resultatet er glat og silkeblød hud med en sund glød.

Clinique 7 Day Scrub Rinse-Off Cream er beriget med aktive ingredienser, der giver en mild, men effektiv, exfoliering af huden. Derudover indeholder scrubben kokosolie, der nærer og plejer huden i dybden for et sundt og velplejet look. 7 Day Scrub har en cremet konsistens, der er let at massere ind i huden og er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

FOR SMUK OG FRISK HUD

Drømmer du om smuk og frisk hud med en ungdommelig finish, er 7 Day Scrub Rinse-Off Cream fra Clinique et musthave for dig. Den effektive scrub minimerer fine linjer og rynker i din hud, der efterlades med en velplejet og ungdommelig finish.

Påfør en passende mængde Clinique 7 Day Scrub Rinse-Off Cream på ren hud i ansigtet, og massér cremen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Skyl grundigt efter med varmt vand. Du kan med fordel anvende Clinique 3-Step Intro Kit efterfølgende for et ultimativt resultat. OBS! Bør ikke anvendes på inflammationer eller urenheder i udbrud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique 7 Day Scrub Rinse-Off Cream 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.