Clinique Almost Powder Makeup SPF15 01 Fair 10 g.

Om produktet

  • Fast mineralpudder
  • Meget lys hudtone
  • Silkeblød lethed
  • En naturlig finish
  • Fri for parabener
  • Allergitestet
Spar 18%

Special Price 21100

Normalpris i "butikkerne" 26000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FAST MINERALPUDDER MED SPF15

Almost Powder Makeup SPF15 fra Clinique er en fast mineralpudder med solbeskyttelse, der giver en let dækning. Mineralpudderen er baseret på en ultra-let formel, hvilket sikrer en nem påføring samt en naturlig og behagelig finish. 01 Fair matcher bedst en meget lys hudtone med en varm eller naturlig undertone. Med Almost Powder får du både pudder og solbeskyttelse i ét produkt, som kan anvendes af alle hudtyper.

Clinique Almost Powder er baseret på en naturlig formel uden irritationsfremkaldende ingredienser. Pudderen er blandt andet beriget med antioxidanter og aktive solfiltre, der beskytter huden imod miljømæssige påvirkninger, imens mineraler har plejende egenskaber. Almost Powder Makeup SPF15 er desuden allergitestet samt fri for parabener.

FOR ET FLOT, NATURLIGT LOOK

Er du på udkig efter en pudder, der kan imødekomme dine behov for et naturligt look, er Almost Powder Makeup 01 Fair fra Clinique det perfekte match for dig. Mineralpudderen er så let, at du næsten ikke kan mærke, at du har den på, og du efterlades derfor med en silkeblød lethed og en smuk, naturlig finish.

Påfør Clinique Almost Powder med en kosmetikpensel eller med den medfølgende svamp for det mest optimale resultat. Genpåfør i løbet af dagen for en let genopfriskning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Almost Powder Makeup SPF15 01 Fair 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.