HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 200 ml.

Om produktet

  • Antibakteriel exfoliering
  • Fjerner døde hudceller
  • Renser porerne i dybden
  • Lindrer og beroliger
  • Fri for parabener
  • Velegnet til uren hud

Få en mail når varen kommer på lager igen

18500
Optjen 9,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTIBAKTERIEL EXFOLIERING TIL UREN HUD

Clarifying Lotion fra Clinique Anti-Blemish Solutions er en antibakteriel exfoliering, der nænsomt fjerner døde hudceller fra hudens overflade. Lotionen renser desuden porerne samt lindrer og beroliger huden, der efterlades med en ren og klar finish. Clarifying Lotion er særligt velegnet til uren hud.

Clarifying Lotion er beriget med antibakterielle ingredienser, der renser og beroliger huden. Lotionen er blandt andet beriget med 1,5% salicylsyre, der giver en mild exfoliering samt lukker porerne, imens glycerin tilfører let pleje til huden. Clarifying Lotion er desuden fri for parabener.

SMUK OG KLAR HUD

Er du på udkig efter en mild exfoliering til uren hud, er Clarifying Lotion fra Clinique Anti-Blemish Solutions lige noget for dig. Den antibakterielle exfoliering både exfolierer, beroliger og plejer din hud, der efterlades med en klar og ren finish.

Ryst flasken grundigt inden brug. Hæld en passende mængde Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion ud på en vatrondel, og før den forsigtigt over huden i ansigtet og på halsen. Vi anbefaler, at du anvender exfolieringen morgen og aften for det bedste resultat. Du kan med fordel anvende Clarifying Lotion som step 2 i Cliniques hudplejesystem, der sikrer smuk og klar hud i løbet af kort tid.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.