Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20

Om produktet

  • Fugtgivende dagcreme
  • Modvirker misfarvninger
  • Beskytter med SPF 20
  • Til tør/kombineret hud
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 36050

Normalpris i "butikkerne" 42500

Optjen 18,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DAGCREME MOD MISFARVNINGER

Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer er dagcreme, der reducerer misfarvninger og pigmentfejl i huden. Lotionen beskytter desuden imod miljømæssige påvirkninger og UVA- og UVB-stråling, således fremtidige pigmentforandringer i huden modvirkes. Skin Tone Correcting Moisturizer er særligt velegnet til kombineret og tør hud.

Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer er blandt andet beriget et væld af antioxidanter og vitaminer, der beskytter samt lysner huden, imens et miks af ekstrakter og glycerin har en plejende og blødgørende virkning. Aktive solfiltre beskytter desuden huden imod solens skadelige stråler. Skin Tone Correcting Moisturizer er desuden fri for parabener.

FOR SMUK OG ENSARTET HUD

Ønsker du smuk hud med en ensartet finish, er Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer det perfekte match for dig. Den effektive dagcreme bekæmper og modvirker misfarvninger i din hud, der efterlades med en fejlfri finish.

Påfør en passende mængde Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer på ren hud i ansigtet og på halsen hver morgen. Du kan med fordel kombinere Correcting Moisturizer med andre produkter i Clinique Even Better serien for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.