Clinique Jumbo Liquid Facial Soap Mild 400 ml.

Om produktet

  • Mild ansigtsrens
  • Renser nænsomt
  • Virker beroligende
  • Tør/kombineret hud
  • Fri for parabener
  • Ren og klar finish

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 51%

Special Price 13500

Normalpris i "butikkerne" 28000

Optjen 6,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM ANSIGTSRENS TIL TØR/KOMBINERET HUD

Jumbo Liquid Facial Soap Mild fra Clinique er en mild ansigtsrens, der nænsomt renser huden fri for snavs og urenheder. Sæben virker desuden beroligende på huden samt beskytter den naturlige fugtbalance, og resultatet er ren og klar hud med en naturlig glød. Jumbo Liquid Facial Soap Mild er særligt velegnet til tør og kombineret hud.

Jumbo Liquid Facial Soap er beriget med aktive ingredienser, der skånsomt renser huden, imens aloe vera har en beroligende virkning. Derudover indeholder sæben ekstrakt fra kamille, der virker blødgørende samt mindsker rødme. Jumbo Liquid Facial Soap er desuden dermatologisk- og allergitestet samt fri for parabener og kunstig parfume.

For ren og velplejet hud

Ønsker du en mild, men effektiv, ansigtsrens, er Jumbo Liquid Facial Soap Mild det perfekte match for dig. Sæben renser nemt din hud fri for snavs og urenheder, så du kan gå dagen i møde med et friskt og velplejet look.

Tag en passende mængde Clinique Jumbo Liquid Facial Soap mellem fugtige håndflader, og skum rensen godt op. Massér dernæst rensen godt ind i huden med cirkulære bevægelse, og skyl grundigt efter med vand. Anvend rensen morgen og aften for det bedste resultat. Du kan med fordel anvende Jumbo Liquid Facial Soap som det første step i Cliniques tretrins serie.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Jumbo Liquid Facial Soap Mild 400 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.