SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Clinique Lash Building Primer 4.8 g.

Om produktet

  • Plejende primer
  • Forstærker mascaraens effekt
  • Øger mascaraens holdbarhed
  • Reparerer og beskytter
  • Fri for parabener
  • Fri for kunstig parfume
  • Fugtgivende virkning

Få en mail når varen kommer på lager igen

19500
Optjen 4,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende primer

Lash Building Primer fra Clinique er en plejende primer til øjenvipperne, der forstærker effekten af mascaraer. Primeren tilfører pleje og fugt til vipperne, mens den reparerer tørre og ødelagte vipper. Primeren øger desuden mascaraens holdbarhed og giver et længere og mere fyldigt resultat. Primeren beskytter vipperne og gør mascaraen nemmere at fjerne igen. Lash Building Primer er velegnet til alle - også til sensitive øjne og kontaktlinsebrugere.

Lash Building Primer er udstyret med et mellemstort børstehoved, der nemt dækker alle vipper. Primeren er beriget med en unik kombination af polymerer, der tilfører vipperne pleje, så vipperne kan vokse sig længere og fyldigere, samtidig med at mascaraens holdbarhed forøges. Lash Building Primer er desuden testet af øjenlæger samt fri for parabener, kunstig parfume og ftalater.

For lange, fyldige vipper

Drømmer du om lange og fyldige vipper, er Lash Building Primer fra Clinique det perfekte valg for dig. Den plejende primer reparerer og beskytter dine vipper, mens den forstærker effekten af din mascara.

Påfør rigeligt af Clinique Lash Building Primer på vipperne med opadgående bevægelser. Påfør derefter min favorit Clinique mascara. Om aftenen fjernes primeren og mascaraen med din foretrukne Clinique øjenmakeupfjerner. Vi anbefaler, at primeren ikke anvendes sammen med Clinique Lash Power og Clinique High Impact Curling Mascara.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Lash Building Primer 4.8 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.