Clinique Quickliner For Eyes 07 Really Black 0.3 g.

Om produktet

  • Sort øjenblyant
  • Blødcremet spids
  • Definerer øjnene
  • Perfekt udtoning
  • Fri for parabener
  • Testet af øjenlæger
18000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENST SORT ØJENBLYANT

Quickliner For Eyes 07 Really Black fra Clinique er en øjenblyantder gør det nemt at skabe et intenst og defineret look. Øjenblyanten er let at anvende og har desuden en cremet konsistensder gør det muligt at tone farven ud for et differentieret look. Really Black er en kulsort farve.

Clinique Quickliner har en blød konsistensder giver en jævn og nem applikation af øjenblyantenmens naturlige farvepigmenter giver den flottesorte farvesom er intens og langtidsholdbar. Blyanten er desuden udstyret med en lille ”svamp” i den ene endeder gør det let at tone farven ud. Quickliner For Eyes er testet af øjenlæger og fri for parabener.

FOR FLOTTEDEFINEREDE ØJNE

Ønsker du at kunne skabe et intenst og defineret looker Quickliner For Eyes fra Clinique lige noget for dig. Den bløde øjenblyant giver dig mulighed for at skabe lige præcis det looksom du drømmer om – fra naturligt markeret til perfekt udtonet.

Påfør Clinique Quickliner For Eyes langs vippekanten over og under dit øje. Vend derefter penslenog udton farven med skumapplikatoren for at skabe det eftertragtede smokey-eyes look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Quickliner For Eyes 07 Really Black 0.3 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.