BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Clinique Quickliner For Eyes 12 Moss 0.3 g.

Om produktet

  • Grøn øjenblyant
  • Blød, cremet spids
  • Definerer øjnene
  • Perfekt udtoning
  • Fri for parabener
  • Testet af øjenlæger
18500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MØRKEGRØN ØJENBLYANT

Quickliner For Eyes 12 Moss fra Clinique er en øjenblyant, der gør det nemt at skabe et intenst og defineret look. Øjenblyanten er let at anvende og har desuden en cremet konsistens, der gør det muligt at tone farven ud for et differentieret look. Moss er en fin, mørkegrøn farve med blå undertoner.

Clinique Quickliner har en blød konsistens, der giver en jævn og nem applikation af øjenblyanten, mens naturlige farvepigmenter giver den flotte, mørkegrønne farve, som er intens og langtidsholdbar. Blyanten er desuden udstyret med en lille ”svamp” i den ene ende, der gør det let at tone farven ud. Quickliner For Eyes er testet af øjenlæger og fri for parabener.

FOR FLOTTE, DEFINEREDE ØJNE

Ønsker du at kunne skabe et intenst og defineret look, er Quickliner For Eyes fra Clinique lige noget for dig. Den bløde øjenblyant giver dig mulighed for at skabe lige præcis det look, som du drømmer om – fra naturligt markeret til perfekt udtonet.

Påfør Clinique Quickliner For Eyes langs vippekanten over og under dit øje. Vend derefter penslen, og udton farven med skumapplikatoren for at skabe det eftertragtede smokey-eyes look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Quickliner For Eyes 12 Moss 0.3 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.