Clinique Repairwear Laser Focus Smooths Restores and Corrects 30 ml.

Om produktet

  • Unikt anti-age serum
  • Bekæmper ældningstegn
  • Reparerer synlige skader
  • Virker blødgørende
  • Fri for parabener
  • Ungdommeligt look
  • Rejsestørrelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 11%

Special Price 41925

Normalpris i "butikkerne" 47500

Optjen 20,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UNIKT ANTI-AGE SERUM

Clinique Repairwear Laser Focus Smooths, Restores and Corrects er et unikt serum, som reparerer synlige skader og aldringstegn i huden. Tidlig ældning er ofte forårsaget af soleksponering, stress og forurening, og tidligere har den eneste løsning været laserbehandling, men ikke længere takket være dette serum, der effektivt reducerer synligheden af fine linjer og rynker i huden efter blot få uger.

Clinique Repairwear Laser Focus er blandt andet beriget med silica, der styrker og blødgør huden, imens glycerin tilfører masser af fugt og næring. Derudover er serummet beriget med et miks af planteekstrakter, der virker opstrammende og udglattende på huden, der efterlades med en ungdommelig finish. Repairwear Laser Focus Serum kommer i en praktisk rejsestørrelse og er desuden fri for parabener.

FOR ET UNGDOMMELIGT LOOK

Ønsker du at komme fine linjer og rynker til livs på den mest effektive måde, er Smooths, Repairs and Corrects fra Clinique Repairwear Laser Focus lige noget for dig. Det unikke serum reducerer synlige ældningstegn og skader i din hud, så du kan gå dagen i møde med en smuk og ungdommelig finish.

Dryp 3-4 dråber Clinique Repairwear Laser Focus Serum på ren hud i ansigtet, og fordel serummet med fingerspidserne. Afslut med din foretrukne fugtighedscreme for det bedste resultat. Anvendes morgen og aften.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Repairwear Laser Focus Smooths Restores and Corrects 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.