Clinique Superfine Liner For Brows 03 Deep Brown

Om produktet

  • Tynd brynblyant
  • Kaffebrun farve
  • Definerer brynene
  • Perfekt påføring
  • Fri for parabener
  • Holder hele dagen
18000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TYND ØJENBRYNSBLYANT

Superfine Liner For Brows 03 Deep Brown fra Clinique er en tynd øjenbrynsblyant, der giver perfekt definerede bryn. Blyanten påføres nemt på brynene og giver desuden en naturlig farve, der holder hele dagen igennem. 03 Deep Brown er en kaffebrun farve, der matcher brune bryn.

Clinique Superfine Liner er baseret på en langtidsholdbar formel, der sikrer, at farven ikke tværer ud eller udviskes i løbet af dagen. Øjenbrynsblyanten er har en ultrafin spids, der giver en perfekt og præcis påføring. Blyanten har en smart twist funktion, og den skal derfor ikke spidses. Superfine Liner er desuden fri for parabener.

FOR MARKEREDE BRYN

Ønsker du en naturlig definition af dine bryn, er Superfine Liner For Brows fra Clinique uden tvivl noget for dig. Den effektive brynblyant lader dig nemt udfylde huller og definere dine bryn, lige som du ønsker.

Skru en lille smule på Clinique Superfine Liner For Brows, så en lille spids kommer til syne. Tegn derefter dine bryn op med lette strøg i hårets vokseretning for at forme og udfylde brynene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Superfine Liner For Brows 03 Deep Brown

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.