SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml.

Om produktet

  • Effektiv makeupfjerner
  • Til ansigts- og øjenmakeup
  • Ren og silkeblød finish
  • Bevarer sundt udseende
  • Fri for parabener
  • Testet af øjenlæger
25500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV MAKEUPFJERNER

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm er en mild makeupfjerner, der renser huden fri for genstridig makeup, urenheder og solcreme. Makeupfjerneren opløser nemt både ansigts- og øjenmakeup, og huden efterlades med en ren og silkeblød finish.

Cleansing Balm har en fløjlsblød tekstur, der forvandles til olie, når den kommer i kontakt med huden. Rensecremen er blandt andet beriget med aktive ingredienser, der effektivt opløser vandfast makeup, imens tidselfrø-olie bevarer et sundt og velplejet udseende. Cleansing Balm er desuden testet af øjenlæger samt fri for parabener.

FOR ET RENT OG VELPLEJET LOOK

Ønsker du nemt at kunne fjerne selv de mest genstridige makeuprester, er Take The Day Off Cleansing Balm fra Clinique det rigtige valg for dig. Den milde makeupfjerner renser huden fri for alle typer af makeup, og du efterlades med et rent og velplejet look.

Massér en passende mængde Clinique Take The Day Off Cleansing Balm på tør hud i ansigtet. Påfør dernæst en smule varmt vand for at opløse makeup og urenheder. Skyl til sidst efter med varmt vand, og anvend din foretrukne hudpleje fra Clinique efterfølgende for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.