Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND 3 in 1 Nail Clipper

Om produktet

  • Effektiv negleklipper
  • Skarpe blade
  • Præcist klip
  • Nem at anvende
  • Chrome effekt
2500
(Fra 1750 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektiv negleklipper

3 in 1 Nail Clipper fra CND er en negleklipper, der effektivt klipper neglene i den ønskede længde og form. Negleklipperen har skarpe blade, der sikrer et præcist klip uden besvær. Klipperen er nem at anvende.

3 in 1 Nail Clipper er lavet i rustfrit stål med chrome effekt, og den kan derfor holde til mange års brug. Bladene er skarpe, så der sikres et præcist resultat uden knæk eller ødelagte negle. Negleklipperen har et skrid-frit design, der sikrer et fast greb under brug. Klipperen har en tilpas lille størrelse, der er nem at have med på farten.

For en velplejet finish

Ønsker du smukke velplejede negle i en perfekt længde, er 3 in 1 Nail Clipper fra CND et musthave for dig. Den effektive negleklipper gør det nemt for dig at klippe dine negle i din ønskede længde og skaber et præcist resultat.

Placer CND 3 in 1 Nail Clipper midt for neglene og klip dem i den ønskede længde og form. Tilbage er kun at nyde det velplejede resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND 3 in 1 Nail Clipper

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.