Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND Cuticle Eraser 15 ml.

Om produktet

  • Plejende neglebåndscreme
  • Mikropeeler og fjerner tørhed
  • Blødgør og tilfører fugt
  • For en velplejet finish
  • Til negle på hænder og fødder
11900
(Fra 8330 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende neglebåndscreme

Cuticle Eraser fra CND er en plejende neglebåndscreme, der mikropeeler og fjerner tørhed på neglebånd og omkringliggende hud på hænder og fødder. Neglebåndscremen blødgør og tilfører massere af fugt, så neglebånd og negle efterlades med en velplejet finish. Cremen er ideel til neglebidere, tørre og flossede neglebånd og personer, som har problemer med overproduktion af neglebånd.

Cuticle Eraser er baseret på en fugtgivende formel, der tilfører fugt og blødhed til negle og neglebånd og giver neglene et velplejet og sundt udseende. Neglebåndscremen er beriget med AHA-syre (alpha hydrixod), der mikropeeler og fjerner tørhed.

For velplejede negle og neglebånd

Drømmer du om smukke, velplejede negle og neglebånd, er Cuticle Eraser fra CND et musthave for dig. Den plejende neglebåndcreme eksfolierer og fjerner tørre neglebånd og hud, mens negle og neglebånd efterlades blødgjort og velfugtet.

Massér en tilpas lille mængde CND Cuticle Eraser ind i neglen og den omkringliggende hud. Ved hård hud anvendes neglebåndscremen dagligt, mens ved fin hud benyttes cremen et par gange ugentligt. For ekstra fugt kan cremen bruges i kombination med SolarOil - her påføres en lille prik af cremen sammen med olien, og de masseres ind i neglene og den omkringliggende hud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Cuticle Eraser 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.