CND Cuticle Trimmer and Remover

Om produktet

  • Effektiv neglebåndstrimmer
  • Skubber neglebånd op
  • Fjerner overskydende død hud
  • For en velplejet finish
  • Ergonomisk, skrid-frit design
1300
(Fra 910 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 0,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektiv neglebåndstrimmer

Cuticle Trimmer and Remover fra CND er en neglebåndstrimmer, der effektivt fjerner overskydende død hud fra neglebåndene. Neglebånds trimmeren gør det nemt med sine skarpe blade at skabe et godt resultat. Neglebåndene efterlades med en smuk og velplejet finish. Udover at skabe smukke neglebånd, er Cuticle Trimmer and Remover også særligt anvendelig til at fjerne lim fra akrylnegle.

Cuticle Trimmer and Remover er udstyret med to ender til hvert sit formål - den runde ende til at skubbe neglebåndene op, mens den anden fjerner den overskydende hud. Den ene ende er lavet i rustfrit stål og kan derfor holde til mange års brug. Bladene er skarpe, så der sikres et præcist og smukt resultat. Neglebåndstrimmeren har et ergonomisk, skrid-frit design, der ligger perfekt i hånden og som sikrer et fast greb.

For en velplejet finish

Ønsker du smukke velplejede negle, der er fri for overskydende død hud, er Cuticle Trimmer and Remover fra CND et musthave for dig. Den effektive neglebåndstrimmer skubber nemt neglebåndene op og fjerner overskydende hud.

Start med at skubbe neglebåndet forsigtigt tilbage med en den runde ende af CND Cuticle Trimmer and Remover, og fjern så den overskydende døde hud med den anden ende. OBS! Vær forsigtig og klip kun i det døde neglebånd - ikke huden! Efter klipning, trænger den friske hud til at blive plejet med negleolie og creme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Cuticle Trimmer and Remover

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.