CND Offly Fast 222 ml.

Om produktet

  • Professionelt renseprodukt til aftagning
  • Aftager bl.a. shellac og Vinylux
  • Opløser plastik-tipper
  • Fugtgiver og blødgør
  • Fri fra parabener
9900
(Fra 6930 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionelt renseprodukt til aftagning

Offly Fast fra CND er et professionelt renseprodukt til aftagning af shellac, Vinylyx, Soak-Off gels, neglelak, akryl og lim. Renseproduktet aftager og opløser plastik-tipper, som er påsat på naturneglen. Produktet eliminerer forekomsten af hvide pletter og minimerer udtørring på negle, neglebånd og omkringliggende hud. Offly Fast er den mest effektive til aftagning af shellac, faktisk 20% hurtigere end ren acetone.

Offly Fast er beriget med macadamianøddeolie, der har en blødgørende og fugtgivende effekt. Olien minimerer fordampningen af acetonen under aftagningen af f.eks. shellac og sørger for, at produktet kan trænge ned igennem shellac-laget. Renseproduktet indeholder E-vitamin, der er en antioxidant, som neutraliserer frie radikaler og minimerer ældning af huden, mens engelsk agurk tilfører en skøn duft, som sikrer en behagelig oplevelse under aftagning. Offly Fast er desuden fri for parabener.

For nem og hurtig aftagning

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne aftage shellac, Vinylux og andre lakker, er Offly Fast fra CND et musthave for dig. Det effektive renseprodukt fugter og blødgør samt mindsker risikoen for hvide pletter.

Væd en vatrondel med CND Offly Fast, og lad den våde vatrondel hvile ovenpå neglen i cirka 30 sekunder, mens lakken opløses. Gnid det overskydende af, og gentag hvis nødvendigt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser

Acetone, Tocopheryl Acetat, Macadamianøddeolie, Parfume duft, Benzyl Salicylat, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Offly Fast 222 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.