Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND Rescue RXx Treatment 3.7 ml.

Om produktet

  • Plejende neglebehandling
  • Genopretning af den naturlige fugtbalance
  • Rig på keratin proteiner
  • Modvirker ødelagte negle
  • Fri for parabener
  • Hurtigt resultat
  • Praktisk rejsestørrelse
6900
(Fra 4830 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

REPARERENDE OG FUGTENDE NEGLEPLEJE

Rescue RXx Daily Keratin Treatment fra CND er en neglebehandling, der styrker naturneglen og reparerer svage eller ødelagte negle. Behandlingen genopretter neglens naturlige fugtbalance, som er med til at sikre stærke, sunde negle, der ikke knækker.

Rescue RXx Daily Keratin Treatment er rig på proteiner og naturlige olier, der efterlader neglene silkebløde, smidige og styrkede. Behandlingen er beriget med kreatin proteiner, der modvirker tørhed og ødelagte kanter. Derudover indeholder behandlingen naturlige olier som jojoba og mandel, der blødgør og genopretter naturneglens styrke. Rescue RXx Treatment er desuden fri for parabener.

ULTIMATIV PLEJE MOD ØDELAGTE NEGLE

Ønsker du velplejede negle, der ikke knækker, så er Rescue RXx Daily Keratin Treatment fra CND det optimale valg for dig. Den effektive og nærende behandling trænger dybt ind gennem neglens overflade for fornøden gennemfugtning, hvilket sikrer dig et velplejet look uden flossede kanter.

Ryst flasken godt og påfør en passende mængde CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment. Massér behandlingen ind i neglebåndet og på selve negl og -kant, indtil den absorberes. Gentag behandlingen mindst to gange om dagen for det bedste resultat. Påvist resultat allerede efter én uge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Rescue RXx Treatment 3.7 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.