Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND Vinylux Matte Long Wear Top Coat 15 ml.

Om produktet

  • Effektiv topcoat
  • Holder i 7 dage
  • Forsegler lakken
  • Matte finish
  • For et perfekt look
  • Tørrer hurtigt

Få en mail når varen kommer på lager igen

12500
(Fra 8750 /stk)
Optjen 6,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV MAT TOP COAT

Matte Long Wear Top Coat fra CND Vinylux er en hurtigtørrende topcoat, der holder neglelakken pæn og mat i op til 7 dage. Den unikke formel sikrer, at lakken ikke afskaller eller krakelerer, men efterlader neglene modstandsdygtige og med mat finish.

CND Vinylux Matte Long Wear Top Coat er baseret på det unikke Vinylux-system, der giver de bedste fordele fra både shellac og traditionel neglelak. Overlakken er baseret på den smarte ProLight-teknologi, der styrker og hærder neglene, når de bliver udsat for naturligt sollys. Resultatet er smukke og modstandsdygtige negle, der hverken afskaller eller krakelerer.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Ønsker du smukke og trendy matte negle, er Matte Long Wear Top Coat fra CND Vinylux den perfekte overlak for dig. Med den effektive matte topcoat får du på ingen tid smukke negle, der holder i 7 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med en neglelakfjerner. Påfør dernæst 2-3 tynde lag neglelak på hver negl. Afslut med CND Vinylux Matte Long Wear Top Coat for at forsegle lakken. NB! Husk at forsegle siden og spidsen af neglen for et ultimativt resultat, der holder længe. Efter 8,5 minutter er lakken helt tør.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Vinylux Matte Long Wear Top Coat 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.