Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND Vinylux Weekly Polish Ice Bar 15 ml.

Om produktet

  • Unik effekt-neglelak
  • Med basecoat
  • Holder i 7 dage
  • Hærder naturligt
  • Glitter finish
  • Tørrer hurtigt
  • Pink farve
  • Med shimmer
  • Transparent dækning
- 20%

Special Price 10000

Normalpris i "butikkerne" 12500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Pink EffektLAK MED BASECOAT

Weekly Polish Ice bar fra CND Vinylux er en unik effektlak med indbygget basecoat, der holder i op til 7 dage uden at afskalle eller krakelere. Neglelakken er en kombination af en traditionel neglelak og en gelé-neglelak, som tørrer naturligt uden brug af UV-lampe. Lakken har en transparent dækning og efterlader neglene modstandsdygtige samt med en glitter finish. Resultatet er smukke og stærke negle, der holder længe. Weekly Polish Ice bar har en flot pink effekt med shimmer, der kommer frem, når lyset rammer. Lakeringen får et smukt twist, der passer perfekt til alle begivenheder.

CND Vinylux Weekly Polish Ice bar er baseret på det unikke Vinylux-system, der giver de bedste fordele fra både shellac og traditionel neglelak. Lakken er baseret på en formel, der styrker og hærder neglene, når de bliver udsat for naturligt sollys. Resultatet er smukke og modstandsdygtige negle, der hverken afskaller eller krakelerer. Vinylux Weekly Polish Negligee er desuden fri for formaldehyd, toluen og dibutyl phthalater.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Ønsker du smukke og glansfulde negle, er Weekly Polish Ice bar fra CND Vinylux det perfekte match for dig. Med den pinke effekt-neglelak får du på ingen tid smukke negle, der holder i 7 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med en neglelakfjerner, inden lakken påføres. Ryst desuden lakken i 30 sekunder inden brug. Påfør dernæst 2-3 tynde lag CND Vinylux Weekly Polish Ice bar på hver negl. NB! For en uges holdbarhed, påføres CND Vinylux Weekly Top Coat til sidst for at forsegle neglelakken. Lakken er helt tør efter 8,5 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Vinylux Weekly Polish Ice Bar 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.