Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

CND Vinylux Weekly Polish Radiant Chill 15 ml.

Om produktet

  • Unik neglelak
  • Med basecoat
  • Holder i 7 dage
  • Hærder naturligt
  • Metallisk finish
  • Tørrer hurtigt
  • Lys bronze farve
- 20%

Special Price 10000

Normalpris i "butikkerne" 12500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Lys metallic bronze NEGLELAK MED BASECOAT

Weekly Polish Radiant Chill fra CND Vinylux er en unik neglelak med indbygget basecoat, der holder i op til 7 dage uden at afskalle eller krakelere. Lakken er en kombination af en traditionel neglelak og en gelé-neglelak, som tørrer naturligt uden brug af UV-lampe. Lakken har en effektiv dækning og efterlader neglene modstandsdygtige samt med en metallisk finish. Resultatet er smukke og stærke negle, der holder længe. Weekly Polish Radiant Chill har en lys bronze farve, der skaber et cool udtryk.

CND Vinylux Weekly Polish Radiant Chill er baseret på det unikke Vinylux-system, der giver de bedste fordele fra både shellac og traditionel neglelak. Lakken er baseret på en formel, der styrker og hærder neglene, når de bliver udsat for naturligt sollys. Resultatet er smukke og modstandsdygtige negle, der hverken afskaller eller krakelerer. Vinylux Weekly Polish Radiant Chill er desuden fri for formaldehyd, toluen og dibutyl phthalater.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Ønsker du smukke og glansfulde negle, er Weekly Polish OxbRadiant Chilllood fra CND Vinylux det perfekte match for dig. Med den metalliske bronze neglelak får du på ingen tid smukke negle, der holder i 7 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med en neglelakfjerner, inden lakken påføres. Ryst desuden lakken i 30 sekunder inden brug. Påfør dernæst 2-3 tynde lag CND Vinylux Weekly Polish Radiant Chill på hver negl. NB! For en uges holdbarhed, påføres CND Vinylux Weekly Top Coat til sidst for at forsegle neglelakken. Lakken er helt tør efter 8,5 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Vinylux Weekly Polish Radiant Chill 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.