Colgate Deep Clean Whitening 100 ml.

Om produktet

  • Effektiv tandpasta
  • Giver hvidere tænder
  • Giver sundere og stærkere tænder
  • Modvirker huller og plak
  • Fri for parabener
  • Forebygger misfarvninger
Spar 15%

Special Price 1600

Normalpris i "butikkerne" 1900

(Fra 1387 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 0,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV TANDPASTA

Deep Clean Whitening Toothpaste fra Colgate er en effektiv tandpasta, der med en blegende virkning giver hvidere tænder samtidig med, at tænderne styrkes. Tandpastaen renser og polerer skånsomt tænderne samt modvirker pletter på tænderne. Deep Clean Whitening vil ligeledes med regelmæssig børstning fjerne plak og er klinisk bevist til at bekæmpe huller.

Deep Clean Whitening Toothpaste fra Colgate er baseret på en unik formel med natron (baking soda), der skånsomt renser tænderne og fjerner eventuelle pletter og misfarvninger. Natron hjælper dermed til at genskabe tændernes naturlige hvide farve samt forebygge pletter og misfarvninger. Derudover indeholder tandpastaen fluor, der beskytter tænderne mod caries. Deep Clean Whitening Toothpaste er desuden fri for parabener.

FOR FLOTTE, HVIDE TÆNDER

Ønsker du hvide, skinnende tænder, der er markant sundere og stærkere, så er Deep Clean Whitening Toothpaste fra Colgate det perfekte valg for dig. Den skånsomme tandpasta bekæmper effektivt misfarvninger, så du får dit hvide smil tilbage.

Børst dine tænder minimum 2 gange om dagen med Colgate Deep Clean Whitening Toothpaste for optimal hygiejne. Hvis det kan lade sig gøre, så vent gerne 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningen, så fluoren har tid til at virke.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Colgate
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Colgate Deep Clean Whitening 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.