Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Copenhagen Health Collagen Classic (114 g)

Om produktet

  • Bovine collagen tilskud
  • Mild og autentisk smag
  • Styrker håret, negle og huden
  • Uden tilsætningsstoffer, fyldstoffer og sødemidler
  • Opløses let og hurtigt i væske
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

COLLAGEN TILSKUD TIL HÅR, HUD OG NEGLE
Copenhagen Health Collagen Classic 114 g er et naturligt kosttilskud, som du let kan indtage for at give dine negle, hud og hår de bedst mulige forhold for at se sundt, ungdommeligt og stærkt ud.

Dette naturlig pulver gør det lettere end nogensinde før at pleje din hud, hår og negle. Det simple pulver er en unik blanding af collagen og vitamin C, uden nogen tilsætningsstoffer, så du ved præcist hvad du får

Collagen er et naturlig protein i vores krop, som holder huden elastisk og hår og negle stærke. Dog reduceres kroppens collagen produktion med alderen, og huden synes mindre elastisk og håret synes tyndere.

Collagen støtter også kroppens knogler og bindevæv, så dine led og muskler også holdes stærke ved træning og dine led fleksible, ved tilstrækkelig indtagelse af collagen.

Dette collagen pulver er lavet af hydrolyseret collagen fra bovine, der er blandet med vitamin C. Vitamin C er effektivt, at indtage sammen med collagen, da vitaminet har en stor betydning for kroppens optagelse af collagen.

Vitamin C er essentiel for din krops optagelse og brug af collagen, da det bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, normalt fungerende knogler, normalt fungerende brusk og normalt fungerende hud.

Giv din krop et boost til i den rigtige retning med collagen, som kommer i en smuk bøtte med nok pulver til 45 dage. Pulveret har en mild og autentisk smag, og kan let opløses i vand eller drysses over mad.

Næringsindhold:

Mængde pr. daglig dosis

% RI

Collagen 2,5 gram daglig dosis (2.500 mg)
Vitamin C40 mg50


SÅDAN VIRKER COPENHAGEN HEALTH COLLAGEN CLASSIC
Collagen er et essentielt protein, som din krop bruger til at holde huden elastisk, dit hår og dine negle sunde og stærke. Kroppen bruger proteiner til at genopbygge kroppen efter slid, som både kan komme af travlhed og alder.

Collagen er et unikt protein, som naturligt findes i vores krop, dog falder vores collagen niveauer efter med ca. 1-2% om året fra man er omkring 25 år.

Faldende collagen niveauer efterlader huden uden fylde, og kan efterlade håret og neglene sløve og svage. Med andre ord ses tegn på aldring indtræffe i takt med at mængden af kollagen falder.

Du kan dermed med dette pulver øge din krops collagen niveauer ved daglig indtagelse, så alt fra dine muskler, ledbånd, hår, hud og negle kan holdes ved lige trods faldende collagen niveauer.

ANVENDELSE

Det letopløselige pulver kan let tilsættes til væske eller strøs over maden alt efter, hvordan du ønsker at indtage det. Den daglige anbefalede mængde er en strøget måleske eller 2,5 gram.

Pulveret kan let tilsættes til både kolde eller varme drikkevare. Vær dog opmærksom på ikke at tilsætte pulveret til væsker med en temperatur på over 80 grader celsius, da det kan fjerner nogle af C vitaminets gode egenskaber.

Pligttekst: Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost samt livsstil – ej heller medicin. Opbevares uden for små børns 
rækkevidde.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Copenhagen Health
Ingredienser 100% hydrolyseret Collagen pulver (bovine) 
og vitamin C (L-ascorbinsyre)
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Copenhagen Health Collagen Classic (114 g)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik