Cosmos Co Kessa Glove Yellow

Om produktet

  • Exfolierende handske
  • Anvendes med sæbe
  • Renser effektivt huden
  • Kendt fra Hammam-bade
  • Giver ren og blød hud
Spar 10%

Special Price 4500

Normalpris i "butikkerne" 5000

(Fra 3400 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EXFOLIERENDE HANDSKE

Cosmos Co Kessa Glove Yellow er en exfolierende handske med gul rib, der anvendes sammen med Savon Beldi-sæben eller en anden form for smørelse. Handsken fjerner let og effektivt døde hudceller fra kroppen uden at skabe kløe eller irritation. Derudover booster handsken hudens øverste lag, så cellulitis bekæmpes, og huden naturligt opstrammes.

Kessa Glove Yellow er en speciel marokkansk handske, der er en vigtig del af hudplejen i blandt andet de kendte Hammam-spabade, som siden oldtiden er blevet benyttet i mange lande. Handsken er produceret i et specielt groft materiale, der effektivt renser huden, så den efterlades ren og silkeblød. Kessa Glove kan anvendes om og om igen.

FOR EN HJEMME-SPAOPLEVELSE

Trænger din hud til ekstra forkælelse og exfoliering, er Kessa Glove Yellow fra Cosmos Co det perfekte valg for dig. Sammen med en lækker sæbe vil den effektive handske lade dig få helt ren og blød hud med en naturlig flot glød.

Anvend Cosmos Co Kessa Glove Yellow sammen med din yndlingssæbe. Påfør sæben på fugtig hud i et tyndt lag. Lad sæben sidde i 5-10 minutter, hvor den plejer og blødgør huden. Anvend derefter din exfolierende Kessa-handske, hvor du skrubber huden i cirkulære bevægelser for at fjerne døde hudceller. Skyl herefter sæben af kroppen, og påfør eventuelt en god creme afslutningsvis. Vi anbefaler, at du exfolierer din hud 1-2 gange ugentligt. Husk at rense handsken med varmt vand efter brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Cosmos Co
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cosmos Co Kessa Glove Yellow

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.