SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Cutrin BIO+ Active Shampoo 200 ml.

Om produktet

  • Effektiv skælshampoo
  • Behandlingsforløb
  • Modvirker kløe
  • Reducerer sebum
  • Fri for parabener
  • Beroligende effekt
- 28%

Special Price 10725

Normalpris i "butikkerne" 14900

(Fra 9685 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV SHAMPOO MOD SKÆL

Cutrin BIO+ Active Shampoo er en særdeles effektiv shampoo, der fjerner skæl fra hovedbunden samt modvirker irritation og kløe. Shampooen regulerer fedtdannelsen i hovedbunden, så håret efterlades med et naturligt og velplejet udseende. Active Shampoo kan anvendes i alle hårtyper.

Active Shampoo er beriget med det aktive stof Piroctone Olamine, der reducerer overskydende olier fra hovedbunden samt har en plejende og beskyttende effekt. Ekstrakt af enebær beroliger og lindrer kløe, imens castor-olie tilfører fugt og næring. Shampooen har en traditionel og let tjæreagtig lugt, der dog hurtigt fordufter. Active Shampoo er fri for parabener.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Døjer du med skæl og kløe, er Active Shampoo fra Cutrin BIO+ den helt rigtige løsning for dig. Den virkningsfulde shampoo går til kamp mod skæl, så din hovedbund atter kommer tilbage i sund balance.

Påfør en passende mængde BIO+ Active Shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med rigeligt vand. Gentag processen om nødvendigt. Vi anbefaler, at du efterfølgende anvender Active Mask og Active Serum for et optimalt skælfrit resultat. Active Shampoo anvendes som et behandlingsforløb – enten som en koncentreret kur mod skæl eller efter behov for at bekæmpe forekomsten af nye skæl.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Cutrin BIO+
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cutrin BIO+ Active Shampoo 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.