Davines Essential LOVE Curl Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Balsam til krøller
  • Samler og definerer
  • Masser af elasticitet
  • Tilfører volumen
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig emballage
Spar 11%

Special Price 22050

Normalpris i "butikkerne" 25000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BALSAM TIL KRØLLET HÅR

LOVE Curl Conditioner fra Davines er en balsam, der samler og definerer hårets naturlige fald. Balsammen tilfører masser af næring til hårstråene og giver desuden masser af elasticitet og fylde for en smuk og bevægelig finish. LOVE Curl Conditioner er særligt velegnet til hår med bølger eller krøller.

Davines LOVE Curl Conditioner er blandt andet beriget med ekstrakt fra mandel, der nærer håret i dybden, imens E-vitamin bevarer spændstigheden i krøllet og bølget hår. Derudover er balsammen rig på magnesium, jern og kobber, der giver masser af fleksibilitet og fylde til hårstråene. LOVE Curl Conditioner kommer i en miljøvenlig emballage og er desuden fri for parabener.

FOR SMUKKE, SPÆNDSTIGE KRØLLER

Ønsker du smukke, spændstige krøller, er LOVE Curl Conditioner fra Davines helt sikkert noget for dig. Den nærende conditioner definerer og samler dine krøller, og du efterlades med en fyldig og bevægelig finish.


Fordel en passende mængde Davines Essential LOVE Curl Conditioner i fugtigt hår med fokus på længder og spidser, og lad den virke i 2-5 minutter. Frisér dernæst håret igennem med en kam, og skyl grundigt efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender Davines LOVE Curl Shampoo sammen med din balsam for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Davines
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Davines Essential LOVE Curl Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.