BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

delilah Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ash 0.08 g.

Om produktet

  • Brun øjenbrynsblyant
  • Perfekt til brune bryn
  • Nem at anvende
  • Definerer og udfylder
  • Parabenefri
  • Langtidsholdbar
- 10%

Special Price 17900

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Nem brun øjenbrynsblyant

Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ash fra Delilah er en tynd øjenbrynsblyant i en smuk askeblond farve, der passer perfekt til blonde bryn. Brynblyanten er let at anvende på grund af blyantens spids, der sørger for en præcis og skarp påføring. Blyanten har en cremet, men fast konsistens, der er velegnet til at skabe falske hårstrå.

Brow Line Retractable Eyebrow Pencil fra Delilah er baseret på en langtidsholdbar formel, der ikke tværer ud i løbet af dagen. Brow Line har en optrækkelig applikator, der sørger for at blyantspidsen kan skrues op og ned. Brynblyanten har yderligere en børste forenden, som fungerer lidt som et viskelæder, der nedtoner streger, hvis de er for markante. Brow Line Retractable Eyebrow Pencil fra Delilah er desuden parabenefri og er dermatologisk testet.

Naturligt definerede bryn

Ønsker du dig smukke markerede bryn med et naturligt resultat, så er Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ash fra Delilah det perfekte match for dig. Brynblyanten er super nem for dig at bruge, mens den samtidigt sikrer dig perfekt formede bryn uden huller.

Start med at børste brynene med dem indbyggede børste i den retning, som du ønsker, at de skal sidde i. Påfør derefter Delilah Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ash langs brynkanten for et mere defineret look. Fyld brynets eventuelle huller med Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ashi korte små strøg. Slut af med at børste den indbyggede børste for at blende og lave et blødere look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Brow Line Retractable Eyebrow Pencil Ash 0.08 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.