BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

delilah Colour Intense Eyeshadow Denim 1.6 g.

Om produktet

  • Mat øjenskygge
  • Kold, mørkeblå farve
  • Cremet pudder konsistens
  • Professionelt resultat
  • Fri for parabener
  • Langtidsholdbar
Spar 25%

Special Price 14923

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mat, mørkeblå øjenskygge

Colour Intense Eyeshadow Denim fra Delilah er en mørkeblå, mat øjenskygge, der fremhæver øjnene og får dem til at stå frem. Øjenskyggen er et kvalitetsprodukt, der er nemt anvendelig, da farven er nem at blende ud og bygge op. Colour Intense Eyeshadow sikrer et intenst look, da den er ultra pigmenteret og har en lang holdbarhed.

Colour Intense Eyeshadow Denim er baseret på en højpigmenteret formel, der med sin ultrafine tekstur sikrer en silkeblød og glat konsistens. Konsistensen består af en unik cremet pudder, der gør den nemmere at påføre og blende ud. Øjenskyggen er desuden fri for parabener og er dermatologisk testet.

Professionelt resultat

Ønsker du smukke, glamourøse øjne, er Colour Intense Eyeshadow Denim fra Delilah det perfekte valg for dig. Den matte øjenskygge giver dig et dramatisk look, der holder hele dagen. Så vil du have dine øjne til at stå frem og samtidigt opnå et professionelt resultat, så er Colour Intense Eyeshadow Denim øjenskyggen for dig.

Brug Delilah Colour Intense Eyeshadow sammen med en kosmetikbørste. Påfør en smule øjenskygge ad gangen på det ønskede område og ton farven ud, indtil det ønskede resultat opnås. Øjenskyggen kan anvendes sammen med en primer eller en fugtet børste for en mere intens farve.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Colour Intense Eyeshadow Denim 1.6 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.