MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

delilah Fade Away Concealer Marble 3 ml.

Om produktet

  • Flydende concealer på stift
  • Matcher en lys hudtone
  • Dækker og highlighter
  • Med lysreflekterende partikler
  • Uden parabener
- 15%

Special Price 22000

Normalpris i "butikkerne" 25900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 22,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Flydende concealer stift

Fade Away Concealer Marble fra Delilah er en flydende concealer i stiftform, der nemt dækker skønhedsfejl og urenheder samt lysner mørke områder, som mørke rander under øjnene. Concealeren er en del af serien Future Resist fra Delilah, som er kendt for sin lethed og gode, naturlige dækkeevne. Fade Away Concealer Marble matcher en lys hudtone med kolde undertoner.

Fade Away Concealer fra Delilah er baseret på en ultralet formel, der indeholder lysreflekterende partikler, hvilket gør den velegnet til øjenområdet, da partiklerne mindsker synligheden af fine linjer og mørke rander. Fade Away Concealer er yderligere beriget med rosenrod og sukkerroe, der sørger for at reducere hævelser og mørke områder. Fade Away Future Resist Concealer er desuden fri for parabener og er dermatologisk testet.

Frisk og fejlfri finish

Ønsker du et smukt og naturligt resultat uden synlige rander under øjnene, så er Fade Away Concealer Marble fra Delilah det perfekte valg for dig. Den lette concealer sørger for at dække uønskede skønhedsfejl, så din hud fremstår frisk og fejlfri.

Tryk et par gange på knappen, så børsten fyldes med Delilah Fade Away Concealer Marble. Påfør derefter concealeren direkte under øjnene eller andre steder, der har brug for dækning eller highlighting. Udjævn og dup forsigtigt concealeren ind i huden med ringfingeren. For et mere dækkende resultat, gentag processen oven på det allerede lagte lag.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Fade Away Concealer Marble 3 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik