delilah Lip Line Retractable Lip Pencil Naked 0.31 g.

Om produktet

  • Smuk lyserød farve
  • Vandfast lipliner
  • Langtidsholdbar
  • Naturligt, defineret resultat
  • Fri for parabener
  • Indeholder børste og spidser
19900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Blød og cremet lipliner

Lip Line Retractable Pencil Naked fra Delilah er en naturlig lyserød lipliner, der fremhæver læberne. Lip Line Retractable Pencil Naked er perfekt pigmenteret og holder 12 timer. Liplineren er desuden attraktiv at have med på farten, da den kan skrues op og ned og indeholder en indbygget børste og spidser. Den indbyggede spidser sikrer, at Lip Line Retractable Pencil Naked altid har en præcis applikator og letanvendelig. Farven Naked kan bruges alene eller til flere forskellige farver læbestifter/lipglosses.

Lip Line Retractable Pencil Secret fra Delilah er bygget på en formel, der sikrer en super blød og creamet tekstur. Den bløde, lette tekstur gør liplineren nem at påføre og sørger samtidigt for, at den intense farve ikke falmer eller forsvinder i løbet af dagen. Lip Line Retractable Pencil er desuden fri for parabener.

Smukke, definerede læber

Ønsker du at fuldende din makeup og have smukke, definerede læber, så er Lip Line Retractable Pencil Naked fra Delilah det perfekte valg til dig. Liplineren sørger for at indramme dine læber, så dine læbers kontur fremhæves.

Påfør Delilah Lip Line Retractable Pencil Naked rundt langs læbekanten. Fyld derefter hele læben ud og blend området med den indbyggede børste. Husk at bruge liplinerens indbyggede spidser, så tippen forbliver skarp og præcis.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Lip Line Retractable Lip Pencil Naked 0.31 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.