delilah Farewell Colour Corrector Apricot 3.8 g.

Om produktet

  • Ferskenfarvet colour corrector
  • Til medium hudtoner
  • Neutraliserer mørke områder
  • Tilfører fugt
  • Fri for parabener
Spar 20%

Special Price 18900

Normalpris i "butikkerne" 23900

Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Ferskenfarvet colour corrector

Farewell Colour Corrector Apricot fra Delilah er en ferskenfarvet blyant, der korrigerer grå og blå, kolde toner i huden. Colour correctoren virker perfekt til at neutralisere mørke rander under øjnene, der effektivt sørger for at lysne øjenområdet. Farewell Colour Corrector Apricot sikrer dermed et naturligt, friskt resultat, der hverken kager eller føles tungt. Farewell Colour Corrector Apricot er ferskenfarvet og er derfor velegnet til medium hudtoner.

Farewell Colour Corrector fra Delilah er baseret på en formel, der udfylder fine linjer og rynker. Colour correctoren har en cremet konsistens, der efterlader huden glat og blød. Farewell Colour Corrector er ydermere beriget med fugtgivende antioxidanter, der fugter huden uden at fedte. Farewell Colour Corrector er desuden fri for parabener og er dermatologisk testet.

Fjerner mørke rander

Ønsker du et friskt resultat uden mørke rander, så er Farewell Colour Corrector Apricot fra Delilah det perfekte match. Farewell Colour Corrector Apricot sørger for at fugte og neutralisere dit øjenområde, så du kan føle dig smuk og velplejet.

Påfør en lille mængde Delilah Farewell Colour Corrector Apricot direkte på de mørke områder ved hjælp af fingeren eller en concealer blending-børste. Påfør derefter enten Delilah Farewell Concealer eller Delilah Fade Away Concealer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Farewell Colour Corrector Apricot 3.8 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.