delilah Sunset Compact Matte Bronzer Medium Dark 11 g.

Om produktet

  • Ultralet solpudder
  • Naturlig glød
  • Mat, ensartet dækning
  • Beskytter og fugter huden
  • Fri for parabener
  • Velegnet til mediummørk hud
  • Kolde undertoner
33900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 16,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Ultralet solpudder

Sunset Compact Matte Bronzer Medium Dark fra Delilah er en mat solpudder, der tilfører huden en naturlig solbrun glød. Solpudderen sikrer en fin, ensartet dækning hele dagen. Medium Dark er velegnet til mediummørk hud.

Sunset Compact Matte Bronzer er bygget på en ultralet, silkeblød formel, der er med til at gøre anvendelsen lettere. Sunset Compact Matte Bronzer er beriget med vitamin E og jojoba-olie, der beskytter og fugter huden samt fremhæver dens naturlige glans. Solpudderen indeholder desuden silica, der absorberer hudens overskydende olier og fedt, som sørger for huden får et semi-mat look. Sunset Compact Matte Bronzer er parabenefri og dermatologisk testet.

Lækker, naturlig glød

Ønsker du en lækker, naturlig glød året rundt, så er Sunset Compact Matte Bronzer Medium Dark fra Delilah er perfekte valg for dig. Solpudderen sikrer dig et sundt, ensartet resultat, der holder dig mat hele dagen.

Påfør Delilah Sunset Compact Matte Bronzer Medium Dark på en bronzerbørste og bank det overskydende produkt af. Start derefter med at påføre Sunset Compact Matte Bronzer fra toppen af kindbenene og kør nænsomt børsten ned mod næsen, indtil kindens midte nås. For det mest naturlige resultat, sørg for at påføre solpudderen på toppen af panden, kæbelinjen og halsen. Slut af med at blende solpudderen godt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Sunset Compact Matte Bronzer Medium Dark 11 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.