delilah Time Frame Foundation Maple 38 ml.

Om produktet

  • Flydende foundation
  • Til en medium, kold hudtone
  • Let dækning
  • Fugter og beskytter
  • Fri for parabener
  • Med solbeskyttelse
33900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 16,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Flydende, let foundation

Time Frame Foundation Maple fra Delilah er en flydende foundation med en perfekt dækkeevne, der kan bygges op. Foundationen er en del af serien Future Resist fra Delilah, som er kendt for sin lethed og gode, naturlige dækkeevne. Foundationen har en fugtgivende effekt, der sikrer en fejlfri, men naturlig finish, der holder hele dagen. Time Frame Foundation Maple matcher desuden en medium hudtone med en kold undertone.

Time Frame Foundation fra Delilah bygger på en let formel, der sikrer en fløjlsblød og fejlfri hud. Foundationen er beriget med vitamin A og E, der fugter og beskytter huden mod miljøskader. Time Frame Foundation indeholder desuden peptider, der hjælper med at forebygge aldringstegn. Ligeledes indeholder foundationen SPF 20 til daglig beskyttelse mod solen. Time Frame Foundation er desuden fri for parabener og er dermatologisk testet.

Naturlig, fejlfri finish

Ønsker du et naturligt, fejlfrit resultat med en raffineret glød, så er Time Frame Foundation Maple fra Delilah det ultimative valg for dig. Time Frame Foundation Maple sikrer dig perfekt ensfarvet hud, der er fugtet dagen lang.

Start med at påføre et lille lag primer på huden. Påfør derefter et pump Delilah Time Frame Foundation Maple på håndryggen. Brug fingrene til at påføre, fordele og blende foundationen ind i huden. Byg dækningen op, indtil det perfekte resultat opnås. For en bedre blending af foundationen, brug en makeup svamp eller en foundationbørste.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Time Frame Foundation Maple 38 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.