Dermalogica AGE Smart BioLumin-C Eye Serum 15 ml.

Om produktet

  • Lysnende øjenserum
  • Reducerer mørke rander og hævelse
  • Bekæmper ældningstegn
  • Opstrammer og opkvikker
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Styrker hudens forsvar
  • Tilfører huden fugt
59500
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 29,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Lysnende øjenserum

BioLumin-C Eye Serum fra Dermalogica AGE Smart er et enestående serum til øjenområdet, der lysner, opstrammer og fugter huden. Serummet reducerer synlige tegn på ældning af huden samt fine linjer, rynker og mørke rander under øjnene, så huden efterlades opkvikket og mere ensartet. BioLumin-C Eye Serum er velegnet til normal til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning eller oplever pigmentering omkring øjnene.

Dermalogica AGE Smart BioLumin-C Eye Serum er baseret på en avanceret bioteknologi, der kombinerer ultra-stabilt C-vitamin med palmitoyl tripeptid-5, der bekæmper ældningstegn og oxidativ stress samt strammer huden op. C-vitaminet styrker samtidig hudens naturlige forsvar og har en forebyggende virkning mod ældningstegn. Serummet er beriget med ekstrakt fra arjuna og Dunaliella Salina (mikroalge), der booster hudens elasticitet og cellefornyelse, reducerer fine linjer og hævelser samt beskytter huden mod skader fra frie radikaler. Papain-enzym fra papaya giver en blid eksfoliering og efterlader huden mere strålende, klar og ensartet, mens poria-svamp sørger for en frisk glød.

Anvendelse

Påfør Dermalogica AGE Smart BioLumin-C Eye Serum på ren, afrenset hud under øjnene og langs kindbenene - gerne morgen og aften for bedste resultat. Fordel en dråbe af serummet på fingerspidserne og påfør blidt med en let opadgående bevægelse. En enkelt dråbe af serummet er nok til begge øjne. Anvend serummet inden ansigtscreme. Serummet er ikke beregnet til brug på øjenlågene. OBS. undgå kontakt med øjnene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Dermalogica
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dermalogica AGE Smart BioLumin-C Eye Serum 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.