BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster 30 ml.

Om produktet

  • Hurtigtvirkende serum mod urenheder
  • Dræber bakterier på kun 15 minutter
  • Renser porerne
  • Hurtig rensning af huden
  • Beriget med en patenteret tt teknologi
- 10%

Special Price 16200

Normalpris i "butikkerne" 18000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HURTIGtVIRKENDE SERUM MOD URENHEDER

Dermalogica Breakout Clearing Booster er en serum, der dræber bakterier, som kan forårsage udbrud på kun 15 minutter. Serummen er et hurtigtvirkende, let produkt, der hjælper med at rense porerne og dræber bakterier, der fremkalder udbrud, samt sørger for en hurtig rensning af huden.

Dermalogica Breakout Clearing Booster er beriget med en unik formel, der blødgør huden, som er irriteret på grund af udbrud, samt fjerner tilstopninger i porerne. Serummen indeholder salicylsyre der stimulerer den naturlige eksfoliering og hjælper med at rense de tilstoppede follikler og minimerer dannelsen af udbrud. Derudover er serummen beriget med en patenteret tt teknologi, der indeholder patenteret thymol og terpineol samt planteekstrakt, der reducerer antallet af bakterier, som kan fremkalde udbrud.

FOR EN SYNLIG VELPLEJET HUD

Trænger hud til en synlig opstramning, er Breakout Clearing Booster fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den lette serum genopbygger, samt dræber bakterier i huden, så huden efterlades sund og velplejet med en flot og naturlig glød.

Påfør en lille mængde Breakout Clearing Booster fra Dermalogica morgen og/eller aften direkte på urenhederne eller området, hvor udbruddet sidder. Der kan også påføres et tyndt lag på hele ansigtet efter brug af toner og under fugtighedscreme for at forebygge eventuelle udbrud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Dermalogica
Ingredienser

Water/Aqua/Eau, PPG-15 Stearyl Ether, Glycerin, Butylene Glycol, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Niacinamide, Salicylic Acid, Cetearyl Glucoside, Polysorbate 20, Chlorella Vulgaris Extract, Thymol, Terpineol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Chondrus Crispus Extract, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dimethicone, Lecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Propanediol, Gluconolactone, Silica, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.