Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit

Om produktet

  • Plejeserie til tør hud
  • Styrker hudens barriere
  • Praktiske rejsestørrelser
  • Fugter huden i dybden
  • Minimerer tørhedslinjer
Spar 10%

Special Price 35500

Normalpris i "butikkerne" 39500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 17,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Hudplejesæt til tør hud
Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit er et uundværligt sæt til dig, der har tør hud, da du får gennemfugtet huden i dybden, så huden føles blød, samt barrieren bliver styrket markant. Produkterne kommer i praktiske rejsestørrelser, så du kan have dem med på farten.

Ønsker du at få en hud, der ikke føles stram eller tør, så er Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit perfekt til dig. Produkterne renser, gennemfugter i dybden, beskytter og plejer din hud, så du får en dejlig blød hud, der er ekstremt nærret, så din hud efterlades med glød og liv.

Gennemfugtet og styrket barriere
Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit består af:

- Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 30 ml.
- Dermalogica Phyto Replenish Oil 4 ml.
- Dermalogica Intensive Moisture Balance 30 ml.

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser er en mælkerens, der er blød og nænsomt fjerner bakterier fra huden. Den indeholder blandt andet kokos, citrus og fedtsyre, der renser huden, helt uden at huden føles tør efter afrensning.

Dermalogica Phyto Replenish Oil er et serum, der styrker og fugter huden i dybden, så de fine tørhedslinjer minimeres. Den indeholder havrekerneolie og squalen, der gendanner hudens barriere, samt forsegler fugten i huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance er en rig ansigtscreme, der både fugter og styrker huden. Den indeholder grøn algeekstrakt samt hyaluronsyre, som styrker lipidbarrieren samt forebygger mod fugttab.

Anvendelse
Start med at bruge, hvad der svarer til en 2-krone af Dermalogica Intensive Moisture Cleanser på fugtet hud, hvorefter du massér det grundigt rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser. Den kan bruges omkring øjenområdet, hvis du ønsker at fjerne øjenmakeuppen. Skyl produktet af med vand eller en våd vatrondel. Dryp herefter en lille mængde af Dermalogica Phyto Replenish Oil ud i håndfladen, og massér det grundigt ind i huden. Til sidst slutter du af med Dermalogica Intensive Moisture Balance, som vil beskytte din hud. Gentag dette morgen og aften.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Dermalogica
Ingredienser Dermalogica Intensive Moisture Cleanser: Tensidsystem med direkte esterificeret fedtsyre-isethioanat (DEFI), BioReplenish Complex, Kokos, Murumuru-smør, Citrus, Jasmin Dermalogica Phyto Replenish Oil: Camellia japonica (kamelia) kernolie, Tamanu olie, Chiafrø olie, Orkide blomsterekstrakt Dermalogica Intensive Moisture Balance: BioReplenish Complex, Grøn alge ekstrakt, Hyaluronsyre, Rød solhat, Aloe vera
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dermalogica Intensive Moisture Trio Kit

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.