Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara Black 10 ml.

Om produktet

  • Luksuriøs mascara
  • Buer og former
  • Volumengivende
  • Intens, sort farve
  • Fri for parabener
  • Unik børste
26500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LUKSURIØS DIOR MASCARA

Diorshow Iconic Overcurl Mascara fra Dior er en luksuriøs mascara, der skaber fyldige og buede vipper ved første strøg. Mascaraen har en unik formel, der både buer, former og adskiller vipperne for en flot vifteeffekt. Iconic Overcurl Mascara har en intens, sort farve.

Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara er baseret på en plejende formel, der tilfører næring til vipperne under brug. Mascaraen er blandt andet beriget med aktive ingredienser, der skaber masser af volumen, mens den specielt konstruerede børste både buer og former vipperne samt sikrer en perfekt fordeling af mascaraen. Iconic Overcurl Mascara er desuden fri for parabener.

FOR SMUKKE, BUEDE VIPPER

Drømmer du om smukke, buede vipper med masser af fylde, er Diorshow Iconic Overcurl Mascara fra Dior det perfekte match for dig. Mascaraen buer og former dine vipper, og du efterlades med et flot viftelook.

Start ved vippekanten, når du påfører Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara, og dæk vipperne fra rod til spids. Bevæg børsten tværs over vippen for at opnå det bedste resultat. Påfør så mange lag, du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Dior
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara Black 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.