Diva Professional Styling Mini Pro Crimper

Om produktet

  • Crepejern i mini format
  • Skaber crepe og volumen
  • Varmer op til 200˚C
  • Keramiske plader
  • Skånsomt mod håret
Spar 15%

Special Price 25400

Normalpris i "butikkerne" 29900

(Fra 22126 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 12,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK MINI CREPEJERN

Mini Pro Crimper fra Diva Professional Styling er et keramisk crepejern i en praktisk rejsestørrelse, der gør det nemt at skabe spændende, creppede lokker i håret samt masser af tekstur og fylde. Crepejernet varmer op på få sekunder og er super skånsomt mod håret, der efterlades med en velplejet og glansfuld finish.

Diva Professional Styling Mini Pro Crimper er udstyret med keramiske plader, der er skånsomme mod håret. Stylingjernet varmer op til 200˚C på få sekunder og kommer desuden i en praktisk rejsestørrelse, der er nem at have med på farten eller weekendturen. Mini Pro Crimper kan anvendes i hele verden, da det har et justerbart strømstik, der let kan skiftes ud.

PERFEKT TIL WEEKENDTUREN

Ønsker du at kunne skabe masser af volumen i dit hår eller flotte, creppede lokker, uanset hvor du befinder dig, er Mini Pro Crimper fra Diva Professional Styling det perfekte stylingredskab for dig. Det lille og kompakte crepejern er nemt at have med på farten, om det er til fitness, på rejsen, weekendturen eller for at kunne rette på frisuren i løbet af dagen på arbejdet.

Anvend Diva Professional Styling Mini Pro Crimper i tørt hår. Tag en hårlok, og placér den i crepejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås. Du kan også anvende crepejernet ved hovedbunden for ekstra fylde. Løft håret, og crepe det inderste hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Diva Professional Styling
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diva Professional Styling Mini Pro Crimper

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.