Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Diva Professional Styling Mini Pro Styler

Om produktet

  • Mini glattejern
  • Keramiske plader
  • Perfekt til detaljer
  • Varmer hurtigt op
  • Ultra-glat finish
- 15%

Special Price 21150

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 21,10 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK MINI GLATTEJERN

Mini Pro Styler fra Diva Professional Styling er et keramisk glattejern i en praktisk rejsestørrelse, der gør det let at glatte små lokker samt at skabe flotte detaljer i håret. Glattejernet varmer op på få sekunder og er super skånsomt mod håret, der efterlades ultra-glat samt med en glansfuld finish.

Diva Professional Styling Mini Pro Styler er udstyret med keramiske plader, der nemt og hurtigt glider gennem håret. Glattejernet varmer op til 210˚C på bare 30 sekunder og kommer desuden i en praktisk rejsestørrelse, der er nem at have med på farten eller weekendturen.

OBS. Mini Pro Styler kan både anvendes i England og i Europa det har et justerbart strømstik der let kan skiftes ud. For at få det engelske stik af, skal du blot skure, skruerne af. Under ligger det europæiske stik.

FOR EN NEM OG HURTIG STYLING

Ønsker du at kunne glatte små lokker i en fart samt at skabe flotte detaljer i håret, er Mini Pro Styler fra Diva Professional Styling det perfekte valg for dig. Det unikke fladjern gør det nemt for dig at skabe et flot og detaljeret look.

Tænd for din Diva Professional Styling Mini Pro Styler. Ønsker du at glatte håret, placér da stylingjernet ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Diva Professional Styling
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diva Professional Styling Mini Pro Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik