SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Divaderme Brow Extender II Cappucino Brown 9 ml.

Om produktet

  • Lysebrun øjenbrynsfarve
  • For et naturligt look
  • Markerer brynene
  • Styrker og plejer
  • Med naturfibre
  • Dækker grå hår effektivt
  • Til brune og lysebrune nuancer

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 23300

Normalpris i "butikkerne" 25900

(Fra 20461 /stk)
Optjen 5,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LYSEBRUN ØJENBRUNSFARVE

Divaderme Brow Extender II Cappucino Brown er en semipermanent øjenbrynsfarve, der skaber et naturligt look samt styrker og plejer øjenbrynene. Øjenbrynsfarven dækker effektivt og giver markerede samt modstandsdygtige bryn. Brow Extender II Cappucino Brown har en lysebrun farve og er velegnet til hår med brune og lysebrune nuancer.

Brow Extender II Cappucino Brown er baseret på mineralsk hav-ler fra Italien og pigmenterede naturfibre, der lægger sig på hårene og bygger brynene op. Øjenbrynsfarven indeholder panthenol for fugt samt rosmarin og basilikum-ekstrakt, der stimulerer og styrker øjenbrynene i 4 til 6 uger. Brow Extender II Cappucino Brown kommer desuden med i en lille tube med en applikator for en præcis fordeling af farven på øjenbrynene.

FOR PERFEKT FORMEDE BRYN

Vil du gerne have velformede øjenbryn, der ser naturlige ud, er Brow Extender II Cappucino Brown et musthave for dig. Øjenbrynsfarven styrker dine bryn og dækker grå hår fuldstændigt samt aftages let med almindelig makeupfjerner – med den effektive øjenbrynsfarve fra Divaderme kan du på ingen tid få markerede og flotte lysebrune bryn.

Påfør Brow Extender II Cappucino Brown fra Divaderme på øjenbrynsområdet. Før applikatoren frem og tilbage på brynet for at bygge produktet op. For en øget effekt påføres øjenbrynsfarven af flere omgange.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Divaderme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Divaderme Brow Extender II Cappucino Brown 9 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.