EasyChew Omega-3 90 stk

Om produktet

  • Fiskeolie til børn og voksne
  • Essentielle Omega-3-fedtsyrer
  • Vingummi konsistens
  • Velsmagende
  • Nemme at tygge
  • Fri for tilsætningsstoffer
  • Gode for hjertet, hjernen, led og synet
Spar 28%

Special Price 13300

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 6,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Omega-3 tilskud

Omega-3 fra EasyChew er et kosttilskud, der sikrer de nødvendige Omega-3 fedtsyrer, så kroppen kan fungere optimalt. Fiskeolien har mange vigtige funktioner for led, hjerne, hjertekredsløb og syn. Vitaminerne er kamufleret som velsmagende vingummifisk, der er nemme at tygge for både voksne og børn. Vitaminerne fungerer derfor godt til dem, som har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer. De smager dejligt af frugt uden bismag og sure opstød.

Omega-3 med frugtsmag er beriget med 360 mg. Fiskeolie, der dækker det daglige behov for Omega-3 og for essentielle fedtsyrer som DHA (80 mg.) og EPA (20 mg.). De indeholder den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3 fiskeolie, der ikke bliver harsk. Vingummierne er lavet på frugtfiber og er derfor nemme at tygge. Omega-3 er desuden fri for kunstige sødemidler, konserveringsmidler og smags- og farvestoffer. De indeholder kun naturlige smags- og farvestoffer, der er udledt af frugt og grøntsager.

En krop i sund balance

Ønsker du at styrke din kognitive funktion, dit hjerte-kredsløb, dine lede og dit syn, er Omega-3 fra EasyChew det perfekte valg for dig. Vingummi-vitaminerne er særdeles lette at tygge og efterlader din krop i sund balance.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 4 stk., mens børns dosis er 2 stk. dagligt. EasyChew Omega-3 bør dog ikke træde i stedet for en varieret kost. Den anbefalende dosis bør ikke overskrides. Konsulter lægen eller sundhedsplejersken, hvis vitaminerne gives til gravide eller børn under 1 år. Vingummierne skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys samt opbevares uden for børns rækkevidde.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand EasyChew
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: EasyChew Omega-3 90 stk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.