Ecooking A-vitamin Serum Kapsler 60 stk.

Om produktet

  • A-vitamin kapsler
  • Reducerer fine linjer
  • Styrker elasticiteten
  • Reducerer pigmentfejl
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Ungdommelig glød

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 31400

Normalpris i "butikkerne" 34900

(Fra 26175 /stk)
Optjen 7,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

A-VITAMIN KAPSLER

A-vitamin Serum fra Ecooking er en fin krukke bestående af 60 serumkapsler med A-vitamin, der effektivt reducerer fine linjer omkring øjne og mund. Serummet styrker hudens elasticitet og reducerer desuden pigmentfejl for en ensartet hudtone. A-vitamin Serum kan anvendes af alle hudtyper.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking A-vitamin Serum kommer i en fin glaskrukke med 60 kapsler, der indeholder en høj koncentration af A-vitamin, der reducerer fine linjer og bekæmper uren hud for et smukt og velplejet resultat. A-vitamin Serum er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR EN SMUK OG UNGDOMMELIG GLØD

Ønsker du at komme fine linjer omkring øjne og mund til livs, A-vitamin Serum Kapsler fra Ecooking det perfekte match for dig. De unikke kapsler med A-vitamin sikrer dig en smuk og naturlig glød.

A-vitamin Serum anvendes ved at vride toppen af kapslen og derefter trykke serummet ud i hånden. Fordel dernæst serummet i ansigtet med fingerspidserne. Anvend serummet under din foretrukne natcreme hver aften eller som kur med daglig brug morgen og aften.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking A-vitamin Serum Kapsler 60 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.