BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Ecooking Acne Serum 20 ml.

3 for 2

Om produktet

  • Effektivt akne-serum
  • Modvirker og forebygger
  • Ren og smuk finish
  • Velplejet resultat
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 31400

Normalpris i "butikkerne" 34900

Optjen 7,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIVT AKNE-SERUM

Acne Serum fra Ecooking er et effektivt serum, der modvirker og bekæmper akne-udbrud samt forstørrede porer. Serummet virker ved at forhindre bakterier i at trives på hudens overflade, og resultat er hud med en ren og smuk finish.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Acne Serum er baseret på en 75,10% naturlig og 90% økologisk formel og er blandt andet beriget med vidunderingrediensen, salisylsyre, der effektivt lukker porerne samt forhindrer fremtidige akne-udbrud. Derudover indeholder serummet glycerin, der plejer og fugter huden for en velplejet finish. Acne Serum er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR REN OG VELPLEJET HUD

Ønsker du at komme uren hud til livs, er Acne Serum fra Ecooking et musthave for dig. Det effektive serum modvirker og forebygger akne-udbrud i din hud, og du efterlades med et sundt og velplejet look.

Påfør et par dråber Ecooking Acne Serum på de udsatte områder med fingerspidserne. Ved tør akne anbefaler vi, at du kombinerer serummet med E- eller A-vitamin serum for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Acne Serum 20 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.