Ecooking Body Creme 250 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende creme
  • Til krop og ansigt
  • Nærer og plejer
  • Naturlig formel
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Til hele familien

Få en mail når varen kommer på lager igen

16900
(Fra 12675 /stk)
Optjen 8,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE KROPSCREME

Ecooking Body Creme er den ultimative creme til hud, der trænger til et boost af fugt og pleje. Cremen trænger dybt ind i de indre hudlag, hvor en unik sammensætning af vegetabilske ingredienser tilfører masser af næring til huden. Ecooking Body Creme kan anvendes af alle hudtyper og kan desuden bruges af alle familiens medlemmer.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Body Creme er beriget med økologisk dyrkede olier såsom mandelolie samt økologisk morgenfrue og salvie, der tilfører masser af fugt og næring til huden. Body Creme er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

VELPLEJET HUD TIL HELE FAMILIEN

Er du på udkig efter en fugtgivende creme, der kan anvendes af hele familien, er Body Creme fra Ecooking det perfekte match for dig. Den lækre creme tilfører ultimativ fugt til huden, så du efterlades med et sundt og velplejet look.

Ecooking Body Creme kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet. Tag en passende mængde creme mellem håndfladerne, og massér produktet godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Anvend efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Body Creme 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.