SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Ecooking Dagcreme 50 ml.

Om produktet


  • Anti-age dagcreme

  • Reducerer fine linjer

  • Udglatter og opstrammer

  • Tilfører masser af fugt

  • Fri for parabener

  • 100% vegansk

  • Ungdommelig glød

- 10%

Special Price 24200

Normalpris i "butikkerne" 26900

(Fra 20175 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE DAGCREME


Dagcreme fra Ecooking er en effektiv anti-age dagcreme, der bekæmper tegn på tidlig ældning i huden. Cremen trænger dybt ind i de indre hudlag, hvor en unik sammensætning af ingredienser udfylder dybe rynker og fine linjer samt udglatter huden for en ungdommelig udstråling. Ecooking Dagcreme er særligt velegnet til hud, der viser tegn på tidlig ældning.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Dagcreme er baseret på en 84,40% naturlig og 65,40% økologisk formel og er blandt andet beriget med hyadisine, der tilfører ultimativ fugt til huden samt reducerer fine linjer og rynker, mens trylagen trylagen booster kollagen-niveauet i huden for smuk og ungdommelig glød. Ecooking Dagcreme er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.


GENVIND EN SMUK OG NATURLIG GLØD


Ønsker du at komme fine linjer og rynker til livs, er Dagcreme fra Ecooking det perfekte match for dig. Den effektive anti-age dagcreme sørger for, at du genvinder en smuk og ungdommelig glød.

Anvend Ecooking Dagcreme hver morgen på ren hud i ansigtet og på halsen. Tag en passende mængde creme mellem hænderne, og massér den godt ind i huden cirkulære bevægelser. Dagcremen kan med fordel kombineres med andre produkter i Ecooking serien.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Dagcreme 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.