Ecooking Fugt Serum 20 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende serum
  • Tilfører næring
  • Optimerer fugten
  • Fedter ikke
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
34900
(Fra 26175 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ULTRA-FUGTGIVENDE SERUM

Fugt Serum fra Ecooking er den ultimative fugtgiver til hud, der trænger til et boost af næring. Serummet trænger dybt ind i huden, hvor en unik sammensætning af nærende ingredienser optimerer fugten i huden uden at fedte for et velplejet resultat.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Fugt Serum er baseret på en 88% naturlig og 71,50% økologisk formel og er blandt andet beriget med et højt indhold af hyaluronsyre, der genopretter hudens naturlige fugtbalance samt udfylder dybe rynker for en udglattet overflade. Fugt Serum er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR SMUK OG VELPLEJET HUD

Ønsker du at give din hud et fugt-boost, er Fugt serum fra Ecooking et musthave for dig. Det effektive serum optimerer fugten i huden, og du efterlades med en smuk, naturlig glød.

Tag en passende mængde Ecooking Fugt Serum mellem håndfladerne, og fordel serummet på huden i ansigtet og på halsen med fingerspidserne. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne creme fra Ecooking serien for at optimere fugten i huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Fugt Serum 20 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.