Ecooking Fugtmaske 50 ml.

Om produktet

  • Effektiv fugtmaske
  • Anti-age egenskaber
  • Boost af næring
  • Naturlig formel
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Ungdommelig glød
26900
(Fra 20175 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 13,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV FUGTMASKE

Ecooking Fugtmaske er den ultimative fugtgiver til hud, der trænger til et boost af næring. Masken sørger for, at huden opretholder den naturlige fugtbalance og har desuden en effektiv anti-age virkning på huden, der efterlades med en sund og velplejet glød.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Fugtmaske er baseret på en 90,17% naturlig og 84,43% økologiske formel og er blandt andet beriget med økologisk glycerin og naturlig hyaluronsyre, der har en fugtgivende virkning på huden, mens økologisk sesam og mandel olie virker blødgørende. Ecooking Fugtmaske er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR SMUK OG UNGOMMELIG HUD

Trænger din hud til et fugt-boost, er Ecooking Fugtmaske det ultimative musthave for dig. Masken trænger dybt ind i din hud, hvor den tilfører ultimativ fugt og næring for en naturlig og ungdommelig glød.

Påfør et jævnt lag Ecooking Fugtmaske på ren hud i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 10 minutter, og skyl dernæst efter med lunkent vand. Du kan med fordel kombinere fugtmasken med andre produkter i Ecooking serien.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Fugtmaske 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.