BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Ecooking Håndcreme 75 ml.

3 for 2

Om produktet

  • Fugtgivende håndcreme
  • Tilfører pleje og næring
  • Beskytter hænderne
  • Silkeblødt resultat
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Til alle hudtyper
- 10%

Special Price 11600

Normalpris i "butikkerne" 12900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE HÅNDCREME

Ecooking Håndcreme er den ultimative fugtgiver til hænder, der skriger efter pleje og næring. Håndcremen beskytter huden, samtidig med at den tilfører masser af fugt og pleje. Derudover virker cremen beroligende og lindrende på hudirritation. Ecooking håndcreme kan anvendes af alle hudtyper og er ideel til alle familiens medlemmer.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Håndcreme er baseret på en 98,70% naturlig og 70,90% økologisk formel og er blandt andet beriget med økologiske kamille ekstrakt, der plejer og beroliger huden, mens økologisk sesamolie, jojoba olie og aloe vera har en blødgørende virkning. Derudover indeholder cremen salvie og morgenfrue ekstrakt, der både plejer og tilfører fugt. Håndcremen er desuden 100% vegansk samt fri for parabener og farvestoffer.

FOR SILKEBLØDE HÆNDER

Ønsker du silkebløde og velplejede hænder, er Håndcreme fra Ecooking et musthave for dig. Den skønne håndcreme tilfører masser af fugt og pleje til dine hænder, der efterlades med en sund og babyblød finish.

Tag en passende mængde Ecooking Håndcreme mellem håndfladerne, og massér cremen godt ind. Genpåfør i løbet af dagen efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Håndcreme 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.