Ecooking Lermaske 100 ml.

Om produktet

  • Opfriskende lermaske
  • Renser huden i dybden
  • Minimerer porer
  • Reducerer sebum
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Uden parfume
19900
(Fra 14925 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

OPFRISKENDE OG RENSENDE LERMASKE

Ecooking Lermaske er en opfriskende maske, der renser huden i dybden. Lermasken reducerer synligheden af porer og urenheder, samtidig med at den minimerer produktionen af sebum, der ofte er årsag til et fedtet look. Resultatet er ren og velplejet hud med en naturlig finish.

Ecooking Lermaske er blandt andet beriget med iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, der modvirker og bekæmper urenheder samt har en genopfriskende virkning på huden. Derudover indeholder masken pseudomonas altermonas – udvundet af mudder fra Antarktis – der reducerer mængden af sebum, imens antiinflammatoriske ingredienser beroliger huden. Ecooking Lermaske er desuden 100% vegansk samt fri for parfume og parabener.

FOR ET RENT OG VELPLEJET LOOK

Ønsker du et rent og velplejet look, er denne lermaske fra Ecooking helt sikker noget for dig. Den lækre maske både opfrisker og renser din hud, og du efterlades med en ren og fejlfri finish.

Fordel et jævnt lag Ecooking Lermaske på huden i ansigtet, og lad den sidde, indtil den er helt tør. Skyl dernæst grundigt efter med vand. Vi anbefaler, at du anvender din foretrukne dag- eller natcreme efter brug for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Lermaske 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.